gunumuzde hala tv izleyebilen insan 

kapat
  1. gerçek anlamda imrenilesi insanlardır, bu devirde ( bazı programlar dışında ) televizyon izlemek hayli zordur.

şahsım adına, ben kendilerini tebrik ediyorum.
    #4252329 (Saipsiz, 19.11.2008 18:01 ~ 18:02)
  2. televizyonu olan insandır.
    yurt köşelerinde yaşayıp, reklam izlemeyi özleyen bünyeler mevcuttur şu üç günlük dünyada..
    #4252344 (noway, 19.11.2008 18:06 ~ 18:40)
  3. (bkz: televizyona olan ilginin azalmasi/@rs ne la)
    #4252352 (rs ne la, 19.11.2008 18:07)
  4. toplumumuzdaki insanların hemen hemen hepsini kapsayan tanım. günümüzde televizyon izlemeyen kaç kişi vardır ki? olsa olsa televizyondan uzun bir süre kendini uzak tutabilen insan olur.

(bkz: vitrinden televizyon izleyen insan)
    (bkz: butun gun televizyon izleyen teyze)
    (bkz: gece yarisi televizyon izleyen ilginc insanlar)
    (bkz: hala televizyon izleyen insan)
    #4252363 (antitez, 19.11.2008 18:10)
  5. Demoralize edilmiş bir toplum içinde, yerli dizilerden geçilmeyen, saçma sapan tartışma ve müzik programlarıyla bezenmiş, detone olan, müzik bilgisi sıfır insanların ekranlarda cirit attığı bir ortamda, pekte imrenilmeyecek insan modelidir. *
    #4252401 (surf rider, 19.11.2008 18:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gunumuzde hala tv izleyebilen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunumuzde hala tv izleyebilen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunumuzde hala tv izleyebilen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gunumuzde hala tv izleyebilen insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.