gunumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim de ogretmenler gunumu kutlasinlar
  2. gunumu gecirdim ben hamileyim galiba
  3. sozlukten dogum gunumu kutlamayanla konusmuyorum

© 2008 - uludağ sözlük

gunumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korku filmlerindeki ayna fenomeni » pencereden atlamak » 1000000000000000 » hepimiz jaleyiz » taraf a yayin yasagi » yalnizligin anlasildigi anlar » genelevde babaya rastlamak » dibi dibi rek » uefa kupasiyla avunan turk takimlari » tootsie » sarhos atlar zamani » ukalalara agzinin payini vermek » itus » tatnim » pirep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forum degil sozluk » konu acarken 50 karakterden uzun uyarsi alan yazar » yaran fikralar » deli mi ne » tecavuzcusune asik olmak » liverpool a liverpol diyen insan » erdem ozluk » multivitamin » pkk » intifada » sadece intermet explorer da calisan siteler » barbaros hayrettin pasa » rocketeer » cuervo del mare » dashboard