gunluk hayatta karma uygulamasina gecilmesi 

kapat
  1. insani ilişkileri iyileştirmek için, karmanın devlet tarafından sözlükten aşırılıp günlük hayata monte edilmesi.*
    #3395299 (getirmebenioraya, 14.05.2008 09:32)
  2. kurgu falan da olsa kulağa hoş gelen uygulama. karmanıza göre ağırlanacaksınız hakettiğiniz gibi davranılacak size. artı veya eksi verebilecek aynen bu şekilde oylanabileceksiniz.
    #3395334 (ParaNtez, 14.05.2008 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

gunluk hayatta karma uygulamasina gecilmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunluk hayatta karma uygulamasina gecilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunluk hayatta karma uygulamasina gecilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendimi kontrol edemiyorum » dadaizm » muhalifsalatalik » usudugunu hissetmezsin oglum hirkasi » galatasaray in orta saha sorunu » rind u zahid » lungo la strada » toreden kacan kiza pkk lilarin tecavuz etmesi » yarim yarim » butun aile bireylerinin farkli sehirlerde olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci