gunese cikmama geyii 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kotu havalarda evden cikmama sendromu
  2. gunese dogru
  3. gunese gidiyorlardi
  4. gunese turku
  5. gunese kulum ben
  6. gunese kufretmek
  7. gunese uzan
  8. gunese gitmek
  9. gunese bakmak
  10. ask bir gunese benzer

© 2008 - uludağ sözlük

gunese cikmama geyii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunese cikmama geyii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunese cikmama geyii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oyle kalakalmak » anket baslik » pinara gel ki gorem » turklerde irkciligin default olmasi » ikile kocum » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » uludag sozluk » cok pis le baslayan laflar » abdullah gul » uyku cuvali » recep tayyip erdogan » yaran yanlis okumalar » sayin yazar » baba nasihatlari » majdanek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahiret » basliklari yanlis okumak » kizil anka » king mathers » emre belozoglu » uludagsozluk alayi » atesin cevresinde toplanmak » daglar onurumuzdur » necati bilgic in mhk baskani olmasi » ertugrul saglam » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » asker esi olmak » muteahhit