gunes yorgun 

kapat
  1. gunes'in hali hazırdaki hali; sinirini bizden çıkartıyor ne yazık ki.
    #2016927 (leggare, 26.07.2007 23:14)
  2. ajda pekkan'ın '83 tarihli superstar 3 adlı albümünde yeralan güzel bir şarkısı.

sözleri;

Güneş Yorgun
    Söz: fikret senes/ Müzik: arif serdengecti
    Yayınlayan © 1983 balet plak

Günler geçti sen yoksun
    Özlem dolu benliğimde renkler solgun
    Rüzgâr delice esse de deniz durgun
    Gönlüm gibi güneş yorgun

Aşk ve nefret bana vurgun
    Yaşam boyu haksızlığa dilim suskun
    Uzaktasın ne demek bu sormuyorsun
    Benim gibi güneş yorgun

Tek ümidi tüm mutsuzun
    Işık yolu yoksuzluğun olumsuzun
    Efendisi sonsuzluğun sorumsuzun
    Gönlüm gibi güneş yorgun

Günler kısa gece uzun
    Uzat ellerini karanlığa dokun
    Bana yalnızlığımda kalan son dostum
    Gönlüm gibi güneş yorgun
    #2028516 (leggare, 28.07.2007 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

gunes yorgun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunes yorgun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunes yorgun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prisoner » liberal » allah in yedeginin olmamasi » kazikli voyvoda » hays yasasi » stay with you » uaral » turk telekom » metal slug x » ibne hakem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci