gunes sensiz dogacak 

kapat
  1. öztürk'ün yıllar önce söylediği bi şarkı. daha internet yokken ya da ben tanısmamısken radyoda duyup yıllarca aradığım, internetin gelmesiyle bulduğum şarkıdır kendisi. söyleyenin sesi iyi değildir ama bi garip eder insanı.

sahilin sesini onceden bilirdim
    oysaki bu seslerdeki bastırılmaz duyguların
    inan anlamını sen gidince anladım
    yalnızlıklar duştu peşime kararsızlığın ortasında..

ve guneş dogdu yıpranmış hayallerime
    guneş sensiz dogacak karanlık odama..

ruzgara kapıldım guz yaprakları gibi
    ulaştım sensizliğe ozgur bir denizci gibi
    uzak değil ruyalar artık kırılmam kadere
    mutluluğu buldum sonunda sensiz gunlerimde..
    (redwinemania, 31.01.2006 19:46 ~ 07.04.2006 21:32)
  2. ağlatan şarkı.
    (koko, 16.05.2006 23:54)
  3. adı sanı bilinmeyen, henüz keşfedilmemiş süper şarkılardan...
    (dramtatatam, 19.07.2006 02:32)
  4. öztürk'ün 1997 yılında çıkardığı albümünü. "ve guneş dogdu yıpranmış hayallerime" gibi etkileyici sözlere ve sese sahip, albümle aynı ismi taşıyacan sarsıntı şarkısı.
    (vincent vega, 08.08.2007 11:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ozyasam » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » cevdet sunay in sovalye olmasi » oyunun kurali » 17 aylik bebege tecavuz » tan tasci » kuzey isiklari » akdamar kilisesi » alternatif kralice elizabeth kriterleri » gerzek hamdi ve randy hickey benzerligi » as the eternity opens » ataturk rozeti ile camiye gelmeyin » dolmabahce sarayi » michael jackson » oyun oynamak » ismail y k nin fenomene katilmasi » ofsayti anlayan kadin » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » yesilcamin unutulmaz isimleri » omer seyfettin » ne guzel guldun » cin in guneybatisindaki sichuan eyaletinde deprem » nejat isler » devrimci » mulayim » nadas » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » 34 hbk 24 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa