gunes gozluksuz yapamayan insanlar 

kapat

1. bunlar güneş gözlüğünü o ulvi amacından saptırıp, gece gündüz demeden kullanırlar.
    örneğin, bi zaman ayna grubunun o iki zatı muhtereminin ama* olduklarından şüphe etme noktasına gelinmişti.
    #93618 (cikarinbeniburdan, 01.03.2006 04:48)
  2. (bkz: gunes gozluklu dolasamayan insanlar)
    #93633 (hendrix, 01.03.2006 04:56)
  3. ayna grubu elemanlarıdır.bi klipteki köhne loş hapisane duvarları arasında bile güneş gözlüklüdür eleman.
    #93638 (electronica, 01.03.2006 04:58)
  4. bahsi geçen ayna grubunun elemanının ** *bir klibinde hapishanede * güneş gözlüğüyle kitap okuduğu görülmüştür.
    #93639 (rsbrnch, 01.03.2006 04:58)
  5. gözlüklerine yapışık yaşayanların çoğu;
    benim gözlerim bozuk derler daima...
    yani hava atmak için takmıyorum bu boku anlamında...
    #93642 (sıçtırtma lamasına, 01.03.2006 04:59)
  6. (bkz: banu alkan)
    #93643 (montajelemani, 01.03.2006 05:01)
  7. "ooo gucci mi gözlüğünün markası,yakışır ablama"
    "ne esrarengizsin"
    "sen var ya çok coolsun"
    "ay şu kıza baksana,görmemişin bir gözlüğü olmuş,gece de takmış"
    gibi cümleleri sarfetmemize neden olan insan türü
    #93818 (asiti kaçmış kola, 01.03.2006 11:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gunes gozluksuz yapamayan insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunes gozluksuz yapamayan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunes gozluksuz yapamayan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gunes gozluksuz yapamayan insanlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.