gunduzum seninle gecem seninle 

kapat
  1. nefes almayı güçleştiren travmatik durumdur.
    #1601559 (Ezzz, 03.05.2007 01:36)
  2. nihavend makamından bir türk sanat müzigi eseridir.

..
    beyhude geçti bu ömrüm derdinle
    ..
    diye de devam eder.
    #1601568 (mintiminti, 03.05.2007 01:39)
  3. en sevdiğim türk sanat müziği eseridir. normal insanın bile içine dert olabileceği için uzun süreli dinlenmemesi tavsiye olunur.

Gündüzüm seninle gecem seninle
    Beyhude geçti bu ömrüm derdinle

Aşkımı bir sır gibi
    Senelerdir sakladım
    Geceleri rüyamda
    Hep seni sayıkladım

Sevgilim saçların zannetme solmaz
    Dünyada sevenler bahtiyar olmaz

edit: TSM açık hava konserinde en iyi giden şarkılardandır.
    #1981409 (dibi dibi rek, 21.07.2007 22:50 ~ 05.10.2007 21:46)

© 2008 - uludağ sözlük

gunduzum seninle gecem seninle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunduzum seninle gecem seninle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunduzum seninle gecem seninle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basligimtrak » saatte nacar kadinda macar » koruma altindaki devlet » iskeletler diyarinda bir et parcasi » acilar sorular ve yuzler » lucho » smellofsmyrna » kabadayi » hayatin anlamsizligi » jefferson keane a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci