gunduz yuzlu kiz 

kapat
  1. çok güzel melodisi ve garip sözlere sahip bir pilli bebek şarkısı. olsun adlı albümlerinin dokuzuncu parçası.

göz kırptı bir yıldız
    yoksa ben mi öyle sandım

geceyi uyutan gündüz yüzlü kız
    yıldızlar dürttü seni andım

bir evin vardı
    yokuş başında
    orda derip çatardın günlerini
    şiddet içeren filmleri seyredemez yaşında
    birgün kırılmış buldun ellerini

yıldızlar dürttü seni andım

geceleri heceledin gündüzleri bocaladın
    bir kendini dinledin birde eli dinledin
    hiçbir şey anlamadın, hiçbir şey anlamadın.

yıldızlar dürttü seni andım (seni içime gömdüm)
    #1772874 (music box, 15.06.2007 18:44)
  2. pilli bebeğe yakışır nitelikte hoş bir şarkı.
    #1906087 (balta, 11.07.2007 02:15)
  3. sakin ve üzgün bir şarkı.

yıldızlar dürttü seni andım *
    seni içime gömdüm *
    #3524600 (bugsbunny, 11.06.2008 15:49)

© 2008 - uludağ sözlük

gunduz yuzlu kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunduz yuzlu kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunduz yuzlu kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kayip bulma servisi olarak anne » lynyrd » ortanca agackakan » qaq » sozlugu dassaga alan yazar » reconquista » umut sarikaya » power metal » akp nin cifte standart uygulamasi » lale mansur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci