gunduz ruyasi 

kapat
  1. mfo'nün 2006 çıkışlı agu albümünün güzelliğine inanamadığım mükemmel parçası

bu odada, defalarca, aşık oldum sana
    sen inanmadın
    sakin sakin
    sabah altı
    doyasıya şimdi kavuşmak zamanı
    avcun avcumun içinde
    dudaklarımda ellerin
    ne lüzum var aşkı tarife
    gündüz rüyası bu afife
    senin bana, kızgınlığın
    boş söz sevmeyen kadın kırgınlığın
    yokluğun desen bir başka
    beni zaten uyku tutmaz
    gece uykuları bitti bize
    gündüz rüyası bu afife
    #375735 (j butterfly, 26.06.2006 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

gunduz ruyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunduz ruyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunduz ruyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » uludagsozluk » eat it » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » bilgehan » protest sanayici » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » fikret orman » baslik ve nick uyumu » chief » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » jose joaquin moreno verdu » mrrepla » ridvan dilmen » google maps for mobile » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ethem bey parki » istanbul universitesi sbf » anket baslik » devil s trap » nba 2k9 » taraf » vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek » nike » kiyamet gunu » king mathers » euroleague fantasy » sincan tekmesi » fesat » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » anten