gunduz esprileri 

kapat
  1. ayrılsak da beraberiz dizisinde gürbüz karakterinin başlattığı bir furya ile iğrenç espriler kavramına farklı bir boyut kazandıran iğrenç espriler dizisi.
    #2655446 (FiDeLCaSTRo, 02.12.2007 21:34)
  2. gündüz: hakan şükür sakatlanınca onu kim taşır?
    kurban *: bilmem kim?
    gündüz: hakan taşıyan. hihihihi...
    kurban:ııııııııııyyyyyyyyyy.
    #2655537 (belgarath, 02.12.2007 21:56)
  3. gündüz:binali abi, sokakta senin yarın kadar bir adam gördüm adı neydi biliyormusun?
    binali:neydi?
    gündüz:beşyüzali..hihihihihi.
    #3688019 (festival1988, 19.07.2008 18:11)
  4. gündüz: adamın biri karısına inek demiş.
    berna: ee?
    gündüz: karısıyla birlikte merdivenden aşağı inmişler.ihhiihi.
    #3688044 (abukprenses, 19.07.2008 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

gunduz esprileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunduz esprileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunduz esprileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stadibizyikiyoruz com » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » milliyetcilikten kurtulmak » marx i marks diye yazmak » olivier peslier » alaaddinin sinirli lambasi » islam turklerin basina gelmis en buyuk felakettir » resul balay » kosarken dinlenecek sarkilar » germencik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games