gundogdu turbesi 

kapat
  1. nigde' de bulunan, ilhanlı döneminde yapılmış türbe. hudavent hatun turbesinin yanındadır.
    *
    #3719678 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 25.07.2008 18:02)

© 2008 - uludağ sözlük

gundogdu turbesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gundogdu turbesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gundogdu turbesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » kirazlibahce » istanbul » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » hayatta anlik mutluluk veren seyler » gabriel garcia marquez » the rabbit proof fence » bir daha cal sam » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » birebir sozluk » turkler ve uzayli atalari » guvercin » adako » somali yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael beasley » berguzar gokce korel » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » ogrenci ogretmen diyaloglari » pancho villa » hey » turkcell in odedigi reklam ucreti » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » ikinci kadin » casio f91w » yatmadan once yuz firca darbesi » jay jay justified » bu ask beni yorar » usuyen kutup ayisi » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun