gunden gune 

kapat
  1. ilhan irem'in sevgiliye albümünün bir parçası.

bir şeyler oluyor bana günden güne
    bir şeyler yıkılıyor içimde
    istemeden dönüyorum geçmişe
    acılar geliyor peşpeşe
    bir düşünce sarıyor gizlice
    ben kimim nerden geldim diye
    her şey sanki bir bilmece
    büyüyor günden güne
    yalnız ben mi, yalnız ben mi
    yaşıyan bu boşlukta
    ne başı belli, ne sonu belli
    yarışan bu yolda
    artık ne güneş eski güneş
    ne yıldızlar, eski yıldızlar
    neden bilmem günden güne soluyorlar
    bir şeyler oluyor dünyaya günden güne
    bir şeyler yıkılıyor her yerde
    istemeden dönüyoruz geçmişe
    acılar geliyor peşpeşe
    bir düşünce sarıyor gizlice
    bu düşmanlık neden diye
    her şey sanki bir bilmece
    büyüyor günden güne
    #528842 (ben miyim, 12.08.2006 00:57)

© 2008 - uludağ sözlük

gunden gune başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunden gune ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunden gune nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» degnek » morel eskisehir lgbtt olusumu » yaran baslik yonlendirmeleri » asfaltiniz hayirli olsun » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » gokhan zan » camur » zirvato » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » senden elektrik alamiyorum » cocukken yapilan salakliklar » konusmaya yeni baslayan bireyin ilk sozleri » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » orhan tv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dream theater » julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » niye cattin kaslarini » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » kate winslet » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » oldu gozlerim doldu » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » semra hanim » sevismek icin bahane aramak » merkur operasyonu » sozlugu kizlarin yonetmesi » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » savasmak