gunde 39785673 kere facebook a giren insan 

kapat
  1. yavaş yavaş kafayı sıyırmaya başlamış olmakla birlikte tehlikeli bir durum gibi görünmektedir. acaba bugun kim beni pokladı,kim msj yolladı, kim beni ekledi der durur günboyu.
    #2710294 (jackieboy, 18.12.2007 03:17)
  2. bir insanın güne otuzdokuz milyon yediyüzseksenbeş bin altıyüz yetmişüç kere facebook'a girmesi ihtimali olmadığından, böyle bir insan da olamıyacağından; ütobik insandır.
    #2710307 (ogzi, 18.12.2007 03:22)
  3. o kadar çok giriş yapabilmesi insan olma ihtimalini dışlar. olsa olsa trojan falandır o. aman dikkat!
    (bkz: zararli kaynagi facebook)
    #2710321 (beatleboy, 18.12.2007 03:33)

© 2008 - uludağ sözlük

gunde 39785673 kere facebook a giren insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunde 39785673 kere facebook a giren insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunde 39785673 kere facebook a giren insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» canak anten milliyetcileri » ciks » sana gelmek istiyorum » naked bike » dilara gonder » bugun hirsizi affeden yarin apo yu affeder » ingilizce bilmeyen yazar » ucuncu tekil sahis » osmanli » sakatlanan basketci icin topu disari atmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games