gunaydin gittim ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gunaydin diyene asil sana gunaydin demek
  2. gunaydin
  3. gunaydin sevgilim
  4. hasan gunaydin
  5. gunaydin aliaga
  6. gunaydin turkiye
  7. gokhan gunaydin
  8. gunaydin sevgiliye
  9. emrah gunaydin
  10. emre gunaydin

© 2008 - uludağ sözlük

gunaydin gittim ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunaydin gittim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunaydin gittim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ardahan » fenerbahce nin alay konusu olmasi » fethiye » yorgandan ev yapmak » hey dostum fransa demistin irak cikti » mont blanc » ilk once kim istifa edecek » kumarda kaybettim askta kaybettim » egitim zaiyati » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » dile dolanan sarkilar » ikile kocum » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » dogustan lise 2 terk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ellen » insan » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » 125 » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » cok pis le baslayan laflar » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » leonardo de deus santos » red star belgrade » onur belge » ne me quitte pas » turk kulturu » buyuyunce ne olacaksin » yapacak is bulamayinca sozluge saran yazar