gunay 

kapat
  1. çok sık rastlanmayan bir kız ismi. *
    erkeklere de konabilir.

(bkz: unisex isimler)
    (cultureshock, 04.08.2006 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

gunay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» islamiyet yuzunden iki arada bir derede olmak » f dergi » one big mob » nail brush » esli ihale replikleri » wearing the inside out » kot » engin gunaydin » etek dolusu » bos kamyon mu ariyorsunuz » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » nevada » msn » zeki muren » suleyman nazif » arkadas » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » ebu el kazim muhammed bin abbad » venezuela nin abd ye nota vermesi » hayallerinizin bittigi yerde gerceklerimiz baslar » bozuk turntable sahibi dj » demet akalin » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » mavi bar » yaprak dokumu » a sorta fairytale » berk hakman » gay tendance » etekli hatun donerken bacak zoomu yapan kameraman » henry de montherland » kucuk emrah kucuk ibo kucuk ceylan triosu ve evrim » kaan sezyum » kemalizm » fenerbahce yi desteklemek » yedinci cadde » 24 yil boyunca oz kizina tecavuz eden baba » dogus » eshot » sakalli edi » h » bsg dedirten solcu zirvalari » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » mustafa ekinci » naser oric » annenin olmesi » onbasi » recep tayyip erdogan » gol atip tribune kosmak » gotcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa