gunahkar 

kapat
  1. dinen yapılmaması gerekenleri yapan, yapılması gerekenleri yapmayan, hatalar içerisindeki insan (ama şöyle bir şey vardır ki kimsenin kimseye "günahkar" deme hakkı yoktur. kurallara uymak ya da uymamak yaratıcı ile insan arasındadır).
    #205845 (asiti kaçmış kola, 28.04.2006 21:37)
  2. (bkz: original sin)
    #479142 (hidrojen, 31.07.2006 01:43)
  3. sıcaktan hoşlanan kimsedir.*
    #729647 (esprimakinasi, 13.10.2006 00:01)
  4. ozgun'ün çok güzel bir parçası.*

Aşk,bu aşk değil
    Bildiğin gibi oyun değil
    Sen,bu sen değilsin
    Terk edip gitmek huyun değil
    Sus,bir şey söyleme
    Kırılır kalbim,bu son değil
    Ben,bu ben değilim
    Kabullenip gitmek huyum değil

Susarım bazı günler
    Yakarım denizleri
    Beni hapseder bu sensiz geceler
    Susarım bazı günler
    içerim kederleri
    Beni hapseder bu sensiz geceler

Günahkarsın günahkar
    Günahkarsın geceler
    Seni benden alanlar
    Ağlasın gecelerce

Günahkarsın günahkar
    Tövbe bilmez geceler
    Herşeyimi alanlar
    Ağlasın gecelerce
    #1289704 (yazici, 11.02.2007 15:54)
  5. her *tövbe edişinde* her şeye sıfırdan başlama şansı bulunan kişi ...
    #1420915 (mtnyldz, 17.03.2007 02:35)
  6. günah işleyen kişiye, günah kavramını kabul eden insanlar tarafından verilen sıfat.
    (ingilizce versiyonu: sinner)
    #3861449 (sinner mirza, 23.08.2008 23:50)
  7. gunahkar

"hayatın gelgitlerinde
    çalkalandığını hissederken
    ve emin olamazken
    nefes alıp verdigine bile
    delik deşik egosunun karanlık dehlizlerde
    kaybolan yamasını ararken
    güneşin batışına yakın bir saatte
    tüm günahının
    bir atın rüzgarda
    salınmayı reddeden
    yelesi gibi
    hissetmesinden
    kaynaklandığını
    anladı
    gunahkar.

"
    #3861472 (desalvos, 23.08.2008 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

gunahkar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunahkar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunahkar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marti » blood sweat and tears » turkiye haritasi sablonu » tabutta yarim vole » sinifta sigara icmek » 50 karakter » yaran basliklar » ahmet yildiz » korkuyu beklerken » isine gelmeyince isine gitmemek » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » parayi bulunca nick degistirmek » the man who sold the world » belizelilerin sozluk yazar olmasi » yaran yanlis anlasilmalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fight club » majdanek » radyo sol » ertugrul saglam in istifa etmesi » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » hikmet cetin olmak » zencilerin sozlukte yazar olmasi » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » eric prydz » kayserispor » kardese yapilan iskenceler » yazarlarin gammaz olma nedenleri » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » default