gunaha girme 

kapat
  1. ustaca keman soloları ile süslenmiş bir ferdi tayfur şarkısı.

bu askin gunahi yanliz benim mi
    sende en az beni benim kadar istedin
    bir tadimlik miydi yoksa hevesin

beni suclayipta günaha girme
    gunaha girme

ates olmadan mi dumanim tüttü
    bu aski icimde hırs mi büyüttü
    bana her bakişin sonsuz umitti
    beni aldatipta gunaha girme

istedigin kadar inkar etsende
    benim tek sahidim yuce sevgimdi
    uzanmayan elini nasil tutardim

beni birakipta gunaha girme
    günaha girme.
    #2008339 (pilotmont, 25.07.2007 18:24)
  2. kutsi nin derin anlamları olan şarkısı.

ağlıyor musun
    yine gözlerin kanlı ağlıyor musun
    susuyor musun
    dudaklarını büküp susuyor musun
    beni gözden çıkardın ya
    hayallerimi çaldın ya
    kalbim sana ağlıyorken sen nerdeydin
    ağladığım gecelere artık can dayanmıyor
    hayata geç kalmışız sen nerdeydin
    aklıma karıştırıp bana acı verme
    sesime kulak verip son sözümü dinle
    sakın kapımı çalıp bana geri dönme
    öyle bir yemin ettim ki günaha girme
    #2808469 (imhotep, 08.01.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

gunaha girme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunaha girme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunaha girme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bodrum » mehmet eren » orient jazz » google maps for mobile » sahaya sirtini donmek » ayva cicek acmis » hull city » bekledikce guzellesen seyler » isaac promise » bilgin gokberk » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » away3d » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » takver » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmir » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » fidelio » anti klise timi » taraf » haserat » babayi da al git » turk » mariachi » yarim yarim yarilmak » yuz yanmasi » kutumda buyuk var acun bey » ozur diliyorum » eski sevgilinin esinden ayar yemek