gun gelecek berkecan lar da dede olacak 

kapat
  1. (bkz: oğulcan engin)
    #2106041 (imhotep, 10.08.2007 16:02)
  2. kara kara düşündüren hadise. berkecan adlı bir dede torununa nasıl ucuk bi isim koyar ki diye düşünüyorum, düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum. tahmin bile yürütemiyorum. tahmini olan beri gelsin...
    #2106054 (gonul diyorum akil diyorlar, 10.08.2007 16:03)
  3. berkecanlar kadar okşanlarda dede olacak. o zaman işte kötü olacak.
    #2106066 (beegirl, 10.08.2007 16:05)
  4. berkecan ismi bir kere verildikten sonra geri dönüşü olmayan durum.

çünkü anne ve babalar, dede kişisine saygılarından dolayı çocuklarına onun adını vereceklerdir; bu yüzden çocuğun adı ister istemez yine berkecan olacaktır. o çocuk gün gelecek dede olacak ve yukarıda örneklediğimiz senaryo tekrarlanacaktır.

Bu şekilde loopa girilmesi sonucu, hayatımızda her zaman dede olan berkecanlar bulunacaktır. acı ama gerçek.
    #2106096 (Loras, 10.08.2007 16:09)
  5. zamanı gelince, ''su diye babaanne mi olurmuş len'' diyecek torunların, şimdiden başa bela olmasına sebebiyet verecek durum.
    #2108280 (faidelibilgi, 10.08.2007 21:12)
  6. (bkz: aaa doğru lan)
    #2108361 (sesli, 10.08.2007 21:22)
  7. berkecan dedemlere gidiyoruz demek cok acayip bir duygu olur eminim. Normalde Hasan, Mustafa filan olur Dedenin ismi Mustafa Dede filan duyunca insan gözünün önünde bir resim yapabiliyor ama Berkecan da tiky bir genc geliyor insanin aklina.
    (bkz: Kiyamet alametleri)
    #2582933 (Ohrschmerz, 12.11.2007 13:42)
  8. aileler bu durumu hesaba katmamış olacak ki bu isimi çocuklarına veriyolar. sanki hep çocuk kalacak. berkecan diye dede olurmu ya. torunuyla kutu kutu pense oynar ya da action man'lerini falan dövüştürür herhalde.
    #3532215 (hoyrat hayalet casper, 13.06.2008 09:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gun gelecek berkecan lar da dede olacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gun gelecek berkecan lar da dede olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gun gelecek berkecan lar da dede olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gun gelecek berkecan lar da dede olacak. Copyrights of the articles are belong to their authors.