gun dogdu marsi 

kapat
  1. gün doğdu hep uyandık siperlere dayandık
    bağımsızlık uğruna da al kanlara boyandık

yolumuz devrim yolu gelin kardaşlar gelin
    yurdumuz da fasist olmuş vurun kardaşlar vurun

grup yorumun söylediği bir dönemlerin ünlü marşlarından biridir. insanın damarlarında devrim kanını kaynatır. her satırı özgürlük kokar, vurun yoldaslar vurun!
    #3048747 (motosikletli kiz, 23.02.2008 19:21)
  2. gün doğdu başlığı altında işlenen konu.
    #3048755 (kisil, 23.02.2008 19:24)
  3. (bkz: lpg ye zam geldi hacılar)
    #3048761 (terbiyesiz, 23.02.2008 19:24)
  4. gündoğdu hep uyandık siperlere dayandık
    istiklalin uğruna da al kanlara boyandık

sandılar türk uyudu ata cenge buyurdu
    türkün asker olduğunu dünyalara duyurdu

ülkemiz türk ülkesi aşık eder herkesi
    üstümüzden eksilmesin al bayrağın gölgesi
    #3048799 (kamyon, 23.02.2008 19:34)
  5. sözleri eksik kalmış eklemek gerek.

işçi-köylü hep hazırırız
    bozuk düzene karşı
    halk savaşı vereceğiz
    emperyalizme karşı
    #3048812 (kisil, 23.02.2008 19:38)
  6. yurdumuz faşist dolmuş vurun kardaşlar vurun

kısmı

yurdumuza yanki doldu vurun kardaşlar vurun.

şeklinde de söylenen marş.
    #3048827 (kombinasyon, 23.02.2008 19:42)

© 2008 - uludağ sözlük

gun dogdu marsi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gun dogdu marsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gun dogdu marsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuvalette ders calisip sinavda sicmak » the sims 2 ikea home stuff » tutamadim kacirdim » yalniz degilsin » sinir stresle girilmis entry » levine » telefonu sol elle tutup sag elle tuslamak » omer urundul » duzce manset » subcomandante marcos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games