gun batar gulusun kalir bende 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gun biter gulusun kalir bende
  2. at olur meydan kalir yigit olur nami kalir
  3. batar
  4. para bende huzur bende
  5. kolluk bende killik bende
  6. esirgenen goze cop batar
  7. ben gidersem bu sozluk batar
  8. sakinan goze cop batar
  9. gulusun
  10. izmir de bir baska batar gunes

© 2008 - uludağ sözlük

gun batar gulusun kalir bende başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gun batar gulusun kalir bende ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gun batar gulusun kalir bende nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » jennifer carpenter » ailelerin yazdigi notlar » bahriye ucok » tuvalete en son kim girdi sorusu » tobias linderoth » rate my turban » asirlara meydan okuyan sozler » ahmet yildiz olmedi » badi ekrem » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » metallica » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » kutumda buyuk var acun bey » prisoner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altinci nesil yazar » gazi kars » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » oskanyan a tayyip erdogan ayari » gammazim ben » son sigarayi cop kutusuna atmak » hayal kirikligi » ataturk icin aglamak » pablo escobar » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » buzlu turizm » unitaryenizm » milan baros » abdullah gul e yuh demek