gun basliyor 

kapat
  1. bulutsuzluk ozlemişarkısıdır.

gün baslıyor,
    yine karısık gibi.
    kalplerde umut,
    yine dünkü gibi.
    bir fazlası
    kaygının artması gibi.
    gün baslıyor,
    akıyor gözyasları.
    gazetelerde mansetler,
    hep kötü haber.
    bir fazlası
    kaygının artması gibi.
    gün baslıyor,
    gökyüzü kursun gibi.
    kosuyoruz, eritebilmeye.
    bir fazlası
    sayımızın artması gibi.
    herseye rağmen
    herseye rağmen,
    alabilirsem bir nefes,
    göreceksin sen de
    yasamanın gücüne yenilince,
    cosacaksın.
    gün baslıyor,
    kisinin bilmeyisiyle,
    tek basına birseye
    yetmeyisiyle.
    bir fazlası kendini asması gibi.
    #542809 (yasakani, 15.08.2006 16:39)
  2. yaşamının gücünü anlatan yaşamya mecbursun gibi bir şarkı.umutsuzlukta umut olan bir şarkı.
    #2857278 (jagatai, 18.01.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

gun basliyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gun basliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gun basliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeki ama calismiyor » askim coraplarin da islandi mi » eksi oy verildikce imanim artiyor » askerlik subede baslar subede biter » beni birakma » tnt » cikma teklifine verilen anormal cevaplar » radyo uludag dan soguma nedenleri » honda civic » erkan ogur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games