guluyorum oyleyse fethulla gulduren 

kapat
  1. hoş bir akustiği olan goodboy tarafından uydurulmuş söz.

uktecinin notu: hoş bir akustiği olan tarafımca uydurulmuş söz =)

ukteyi veren: goodboy (17.02.2008 03:44)
    *
    #3638352 (bozuk turntable sahibi dj, 08.07.2008 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

guluyorum oyleyse fethulla gulduren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guluyorum oyleyse fethulla gulduren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guluyorum oyleyse fethulla gulduren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sampiyon bursaspor » carlos alberto oliveira capone » yazar » independent project » zencilerin sozlukte yazar olmasi » ozur diliyorum » damizlik » celme takmak » hassas terazi nin intikami » kareem said » yagli saclardan kurtulmak » meltem taskiran » birbirine benzeyen unluler » pur blanca » orient jazz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt coban » alexei smirnov » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » al bu gariplere olmeyi emret » ozlemek » umut sarikaya tipi mutsuzluk » lucarelli99 » yorum farki » imhotep » fesat » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » rs ne la » olum » revigen » en az uc emo dogurun