guluyorum hala buna 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben buna guluyorum
  2. guluyorum ben buna
  3. iste ben buna guluyorum
  4. buna tapin siz buna
  5. mutemadiyen guluyorum
  6. sana kicimla guluyorum
  7. ben baska bir seye guluyorum
  8. guluyorum oyleyse fethulla gulduren
  9. iki nokta ust uste parantez guluyorum hesabi
  10. ozur diliyorum kendime guluyorum cok hossun

© 2008 - uludağ sözlük

guluyorum hala buna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guluyorum hala buna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guluyorum hala buna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ford fiesta » taksilerin gece tarifesi » milliyetcilik » eric prydz » yaran diyaloglar » fethullah gulen in pkk suskunlugu » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » sozlukle ilgisiz istekler » lan » gururla soylenebilecek sozler » askere gitmeyi reddetmek » sozlukteki postmodern yazarlar » bevliyeci sevgilisi olan erkek » taye taiwo » kizilay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tikky mouse » bu tabi sadece bir iddia » thunder ekmegi » kaos gl » volkan demirel » vefat ilani » yakalamac » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » megaherz » milan baros un hazimsizlik yapmasi » vantage point » sivil itaatsizlik » umbertobaggio » slaughter » ecayip heyvanlara benziyirsen