gulustan 

kapat
  1. 1913-cü ilde 1. Rusiya - iran savaşının sonucunu belirleyen sözleşmedir. Sözleşmeye göre Araz nehri büyük Azerbaycanı iki yere ayırdı. Bu Rusiyanın Hazar denizine kadar uzanmakta olan Türkiye ve Azerbaycanın yerleşdiyi türk yurdunu parçalamak iddiasının sonucuydu. Sonradan Stalin Gürcustanı yaratdı. Bu günde rusiyanın çaldığı havaya oynayan Ermeniler Türkiyeyle Azerbaycanın arasına yerleştirildi. Rusiaynın "parçala hükmranlık et" simgesiyle tanınan politikasının acı sonucları dünya haritasında ap-açık ortada.
    #1693147 (azkurt, 27.05.2007 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

gulustan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulustan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulustan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » dunya kadar malin olacagina findik kadar » muhlis bey » hasan sas » anket basliga mal gibi cevap girmek » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » goztepe » kadrolu protestocu » second life » basliklari alt alta okumak » hic param yok » seoviyi yazar nicki sanmak » orhan tv » four four two » semra hanim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konferans vermek » ben kurdum vatanim kurdistan » uludag sozlukteki kizillar » tayyip oglunu askere gonder » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » make it right » asker karisi olmak » usuyen kutup ayisi » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » vicdani ret » dolunayisi » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » burdayim » world of gypsy music » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru