gulunesi asklar 

kapat
  1. milan kundera'nın harika öykülerini içeren kitap.
    #1503748 (huruf, 07.04.2007 23:33)
  2. bülent ersoy-cem adler, seda sayan-nihat doğan aşkları bu kategoriye girer.
    #1503754 (xcharlestonw, 07.04.2007 23:35)
  3. (bkz: ben ve beyazıt) *
    #1503770 (nazooo, 07.04.2007 23:39)
  4. o kendi aşkının salaklığına güler, ben kendi aşkımın salaklığına.

o kendi salaklığından kurtulmaya çalışır, ben kendi salaklığımdan.

o ve ben, mizahın kurtarıcılığına fazla bel bağlamış,

salak,,,

aşk gibi işte,,,
    #1503874 (havada panik, 08.04.2007 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

gulunesi asklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulunesi asklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulunesi asklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogan avcioglu » james clerk maxwell » darbe icin kasinmak » bsgck » cocuguna primary key tadinda isim koyan ebeveyn » ece temelkuran » x esittir sifir » deniz konsimentosu » torlak » bartolomeu dias » turkiye futbol ekolu » kopegin yataga atlamasi » nidiyon » pgr » tarik tarcan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yavuz sultan selim » karincanin beynini buyutec ile eritmek » power b » conime exe » islam in hosgorulu olmamasi » teutates » sol frame sol frame olali boyle zulum gormedi » single sign off » serdal bahce » sarhos atlar zamani » duracell » death magnetic » ankara koy olmasin » thomas hobbes » sozlesmeli subay