gulumse hadi gulumse bulutlaarrr gitsiin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir sql server im bile yok hadi gulumse
  2. gulumse
  3. gulumse ve rejim yap
  4. yavsak bir gulumse
  5. gulumse sen sadece
  6. gulumse kaderine
  7. gulumse anne
  8. ve gulumse simdi
  9. gulumse biraz
  10. haydi gulumse

© 2008 - uludağ sözlük

gulumse hadi gulumse bulutlaarrr gitsiin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulumse hadi gulumse bulutlaarrr gitsiin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulumse hadi gulumse bulutlaarrr gitsiin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» viva la vida » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » kompulsiyon » lynyrd » sacriter » sizofreni » entoksikasyon » haci yagi kokulu sevgili » tatar atlilari beni hep korkutmustur » the wind that shakes the barley » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » vatandas riza » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » panic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tivordiyznak » ferber » bluetooth » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » cekirdek coplerini yere atmak » gece evden gelen garip sesler » ummet celik » asik olunca surekli gulumsemek » otisabi » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » yasama git olumunu bekle » hayata dair ic burkan detaylar » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » windows vista » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz