gulumse biraz 

kapat
  1. ibrahim tatlıses'in bir şarkısıdır.

haydi durmayın öyle sevinçlerle coşalım
    mutluluklara doğru hep beraber koşalım
    birşeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız
    huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız

gülümse biraz gülsün gözlerin
    gülümse biraz bitsin kederin
    unut dertleri kötü günleri
    gülümse biraz gülümse biraz

bir isyan hepimizi alıvermiş yürümüş
    daha bu genç yaşlarda hep boynumuz bükülmüş
    birşeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız
    huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız

gülümse biraz gülsün gözlerin
    gülümse biraz bitsin kederin
    unut dertleri kötü günleri
    gülümse biraz gülümse biraz
    #722529 (palta, 11.10.2006 05:16)
  2. (bkz: hadi beni güldür)
    #722551 (hendrix, 11.10.2006 05:37)
  3. aptal bir gün geçiriyorsanız ve her şey üst üste geliyorsa yanınızdaki insanın dememesi gereken laf. lütfen yapmayalım bu ne egoistliktir yahu? bu insanlar gülümse deyince hak ettikleri yapay tebessümü bir başarı gibi algılayabiliyor. bunlara tebessüm bile çok, direk yüzlerine hönkürmek mübah. çekinmeyin hönkürün, ne demiş ünlü türk filmlerinde ki bacı kalfa: -ağla kuzum, ağla geçer..
    #725047 (jai guru de va om, 11.10.2006 21:03 ~ 12.10.2006 20:20)

© 2008 - uludağ sözlük

gulumse biraz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulumse biraz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulumse biraz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» got atmak » zuhahahaha denecek entryler » unipolar depresyon » pamukkale universitesi » dam basinda oturan eski sevgili » victor nsofor obinna » dugun » bizimkiler » ab grubu izleyici » sanri » postpartum psikozu » benim hemen evlenmem lazim baba » herkes vatanini sever » baslik entry ve nick uyumu » dogu turkistan islam cumhuriyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » status epileptikus » otoerotikasfiksi » arjen robben » kuzu devirmek » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » aduket ceken damdaki eski sevgili » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » rip ride » uyukusuz ruyasiz » fikir firari » gammazlik » katalepsi » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » emegen » bettyboo