gulucuk koyayim ortam ilinsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne swh si ulan gulucuk gulucuk
  2. ortam butonu ile ortam yapmak
  3. aha bu da gulucuk
  4. gulucuk
  5. gulucuk burdaydi
  6. gulucuk buradaymis
  7. burada gulucuk yok
  8. gulucuk gondermesi
  9. gulucuk buradaydi
  10. kapa parantez gulucuk

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » boluspor » turbanli voleybolcu » adalet ve kalkinma partisi » en yakin arkadasin olmesi » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » kurban keserken kendini yaralamak » iki yabanci » justine henin » gercegi inciten papagan » degirmenler » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » kim kardashian » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » desecration » yannick noah » inquire » alkis agasi » seni cok istiyorum » ahi mesut » damsiz olarak mekana girme teknikleri » salak kiz » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » sensin o » hayattan gitgide silinmek » zaman » tavuk utmek » suskunlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa