gulsin onay 

kapat
  1. turkiye ve hatta diger dunya ulkeleri icin cok buyuk bir degerdir. hem teknik, hem de yorum yonunden muazzam bir sanatcidir. gunumuz itibariyle, cambridge universitesi'nde matematik profesoru olan ingiliz esiyle cambridge'de ikamet etmektedir.
    #2672930 (ubiquitous, 07.12.2007 17:25)
  2. 15 ocak'ta moskova kremlin festivali kapsamında kremlin sarayı'nda konser verecek olan piyanist.
    #2836019 (cevapsiz soru, 14.01.2008 09:29)
  3. piyanoyla bütünleşen ve çalarken bir dakika bile gözlerini açmayan adeta müziği yaşayan, izleyenlere bunu hisettiren ve kendisine hayran bırakan mükemmel piyanist.
    #3047486 (beyazbuyu, 23.02.2008 13:16)
  4. trt 2 kendisinin bir konserini vermekte şu an. şef gurer aykal, orkestra sanırım bilkent genclik senfoni orkestrasi. adnan saygun konçerto çalıyor, hoş zaten konçertoyu pek sevmem ama, birkaç yıl önce çok daha doğal çalıyordu bu hanım diye hatırlıyorum, ne kadar güzel şarkılıyordu, bu sefer niye fazla teatral geldi, neden bir irite oldum bilemedim.

ek bilgi olarak; kendisi ihsan dogramaci'nın manevi kızıdır.

edit: antalya devlet opera ve balesi orkestrası'ymış. doğru yazdım inşallah.
    #3424993 (josef k, 21.05.2008 00:35 ~ 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

gulsin onay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gulsin onay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulsin onay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turut show » murekkep » tess gerritsen » kucuk hesap adamlari » hitch » seri halde arti oy veren melek » fenerbahce taraftari » iner misin cikar misin » orman yangini » dream tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci