gulnihal demir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gulnihal
  2. yine bir gulnihal
  3. gulnihal yazici
  4. gulnihal bozkurt
  5. cem demir
  6. demir hac
  7. demir at
  8. demir kap
  9. ali demir
  10. demir

© 2008 - uludağ sözlük

gulnihal demir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulnihal demir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulnihal demir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» king mathers » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » bu tabi sadece bir iddia » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » yurtkur internet sitesi » wigan athletic » veliefendi hipodromu » horse to water » sozluge icini dokmek » coca cola » telefonla mac anlatilan zamanlar » nakajima ka nate » cuk gibi insan » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » super mario nun cocuklarina isim onerileri » imhotep » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » aktutun karakolu » turkiye kurtlerindir » ertugrul saglam kesin gidiyor » sabah » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » fethullah gulen » teknik direktor atamak » afrikaner » mehmet demirkol » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » kvk