gulmeyin cok ciddiyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gulmeyin cekiyorum
  2. ciddiyim
  3. cok ciddiyim
  4. hala ciddiyim
  5. gayet ciddiyim

© 2008 - uludağ sözlük

gulmeyin cok ciddiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulmeyin cok ciddiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulmeyin cok ciddiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kelebek » fenerbahce galatasaray kardesligi » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » samsun 19 mayis lisesi » yesilayci birine sigara ikram etmek » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » tuvalette diski yerine para cikarmak » buyuk iskender » 1000000000000000000000000000000000000000 » lynyrd » ordu goreve » sevismek icin devletten izin almak » werchter » hadi deli oglan hadi belime dolan » betul demir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sosyallesme adi altinda asosyallesen nesil » ulker urunlerini protesto etmek » bir kadina soylenebilecek en agir soz » ciplaklar kampinda kara carsafla oturan insan » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » turk beyniyle uretilmis super cumleler » abdou razack traore » ultractor » undesilyon » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » adtk » yildiz teknik universitesi » satanist kesen psikopat kedi » karsindakini tanimadan yargilamak » hayal kuramamak