gulme gulme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayi ayi gulme lan
  2. gulme lan
  3. gulme
  4. gulme ha gulme
  5. gulme krizi
  6. abdullah gulme
  7. swh vs gulme efekti
  8. gulme efektleri
  9. gulme gazi
  10. moderator sen gulme

© 2008 - uludağ sözlük

gulme gulme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulme gulme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulme gulme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en mand kommer hjem » ataturk un emanetini devirmek istemek » eski tatar sevgili » tatar atlilari beni hep korkutmustur » sizoaffektif bozukluk » yaran basliklar » prag » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » yanlis anlasilmis sarki sozleri » akil » duygusuz kiz » caylak » eyleme vurma » bas agrisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustundeki sevgili » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » ozgu namal » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » sonata arctica » otomutilasyon » somnolans » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » metalcilerin genelde gay olmasi » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » siklamen » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » g56ogle » uzun kot etek giyen turbanli