gulme garantisi veriyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fener formasi veriyorum bir de uste para veriyorum
  2. en iyi fiyat garantisi
  3. laikligin garantisi olarak akp ve rte
  4. abi bu malin garantisi benim
  5. garantisi sahsen benim
  6. soz veriyorum
  7. ses veriyorum
  8. receteyi veriyorum
  9. ses veriyorum korkma
  10. cevab veriyorum

© 2008 - uludağ sözlük

gulme garantisi veriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulme garantisi veriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulme garantisi veriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akcakoca » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » adini soylemeyen sevgili » tekin acar » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » orhan ayhan » serdar bali » fenerium com tr » sadik gurbuz » dinazorus » kufur etmeden kufur etmek » artvin » ordek popolu kiz » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » caca » senkronkaymasi » ua pasali » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » ugur isilak » sahadet getirmek » parallel synchronized randomness » halklar kardestir lan cahil aptal » pipinin fermuara sikismasi » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » kisiligini oturtamamis ozenti insan » discilerden nefret etmek icin nedenler