gulme efekti 

kapat
  1. bizzat test edilmiş bir mevzudur "sürü psikolojisi"ni en açık dile getiren olaydır..

kalabalık bir arkadaş grubuyla evde vcd izlerken aramızda 5-6 kişiyi organize ederek çok gereksiz bir yerde "kahkahalarla gülelim" şeklinde talimat verdim ve bu olayı uyguladık bizimle birlikte diğer arkadaşlarda gülmüştü sadece bir arkadaş gülmemişti *
    #200910 (TTTDDD, 26.04.2006 21:09)
  2. (bkz: ehe)
    #200970 (nahil, 26.04.2006 21:32)
  3. dizilerde kullanılıp seyirciyi embesil durumuna sokan efekttir herkesin nerde güleceğine gülme efekti ile karar verilmemelidir ,seyircinin kendi hür iradesiyle gülmesi beklenmedir
    #201252 (enterezan, 26.04.2006 23:40)
  4. Her dizide mutlaka bulunan, insanları aptal yerine koyan, *duydukça değil gülmek sinir krizi geçirtecek kadar berbat ses.
    (bkz: dizilerden nefret etme sebepleri)
    #3322425 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 26.04.2008 18:35)
  5. ehehehe = tikky tipi

muhahahah = abaza tipi

ehueuhehe = orta

zuhahaha = yorumsuz
    #3322430 (destination unknown, 26.04.2008 18:36)

© 2008 - uludağ sözlük

gulme efekti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gulme efekti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulme efekti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ellie bartowski » uaral » disleri fircalamamak » ruhunu seytana satan yazar » metallica konserinde ferdi tayfur soylemek » serkan inan » iki sik arasinda kalmak » insanda olme istegi uyandiran olay » macgyver » sozluk bana is bul lan allahsiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci