gulersen dunya guler aglarsan yalniz aglarsin 

kapat

1. oldboyda geçen bir cümle. duvara çerçevelenmiş yazıya kahramanın acılı yüzü yansır. etkileyici bir sahneydi. en azından benim için...
    umutsuz anlarında insana can simidi gibi yetişen güzel bir söz.
    #1826617 (dino, 26.06.2007 22:28)
  2. ilk duyduğumda hangi acı çeken insanın söylediğini düşündüğüm, oldboyda geçtiğini öğrenince şaşırıp kaldığım cümle.
    #3885771 (piyade cavus, 29.08.2008 02:23)
  3. düşersen de dünya güler anasını satayım. artık devir değişti. iyi gün dostu bulmak bile zor.
    #3885777 (stricken, 29.08.2008 02:26)
  4. (bkz: geberirsen yalniz ölürsün)
    #3885809 (mulayim, 29.08.2008 02:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gulersen dunya guler aglarsan yalniz aglarsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulersen dunya guler aglarsan yalniz aglarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulersen dunya guler aglarsan yalniz aglarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gulersen dunya guler aglarsan yalniz aglarsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.