gulenizm 

1. amerikalı yazarların makalelerinde fethullahcilik tabiri yerine kullandıkları kelime.
    #2990789 (mdtlck, 12.02.2008 02:47 ~ 02:49)
  2. tarzını değiştirmiş gibi görünüyor. artık fethullahçılık olmuş gülenizm. nasıl oluyor, nereye gidiyor, ne halta yarar onları zaman gösterecek. lakin metamorfozdan önce ya da sonra akıllara nasreddin hoca fıkrası getiriyor. adamın biri, ben gençken söyle iyiydim, böyle mükemmeldim diye atıp tutarmış. gençken yaptıkları ile övünen arkadaşına dayanamayıp tepki göstermiş hoca, gençken ne b.k olduğunu biliyordum da, yıllardan sonra bu b.k olacağın hiç aklıma gelmemişti diyerek.

a href http //www 8sutun com/node/53727 target blank rel nofollow http //www 8sutun com/node/53727/a
    #2991160 (merdumgiriz, 12.02.2008 10:07 ~ 10:10)
  3. okundukça insanı güldüren yeni bir ideoloji. abd kucağında üretilen gerizekalılık. g.ötüne kodumun berberi.

- hafız neydi bizim bu yeni adımız?
    + gülenizm
    - ahahaha

(bkz: doğan görünümlü şahin)
    #2991199 (oh bebek, 12.02.2008 10:31)
  4. cia makyaj uzmanları tarafından sahtekar bir din tüccarına yapılan ağır makyaj sonucu ortaya çıkan ucube akım, daha doğrusu bokhum. skimin nur hareketi içinde aldığı yol.

(bkz: makyaj tazeleyen yalancı peygamber)
    (bkz: bu kadar makyaj yapma seni goremiyorum)
    #2991214 (oh bebek, 12.02.2008 10:38 ~ 21:27)
  5. kemalizm'in can çekişmesini fırsat bilen kimilerinin empoze etmeye çalıştığı "izm". yakın zamanda medyada sık sık duyulacak ve bir bakmışız ki binlerce taraftar bulmuş.
    #2991336 (bi saniye, 12.02.2008 11:18)
  6. (bkz: fethullah gulenizm)
    #3657180 (asil en optimist pesimist, 13.07.2008 02:20)

© 2008 - uludağ sözlük

gulenizm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulenizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulenizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fransizlarin sozlukte yazar olmasi » ankaraguclulerin saraba dusmesi » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » mehmetcigin katili amerika » vatan » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » milyoner dede » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » lazio » studyoda gerginlik » ertugrul saglam kesin gidiyor » esat edin » adam brody » dombey » skor yazari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apo morfin » urolog » abgeschopftes » tirsinti » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » man who sold the world » acma ayran » gama bomb » state of mind » bekaret onemlidir diyen erkek » henry hill » ikinci bayezid kulliyesi » kurt sutu » pablo escobar