gulen 

kapat
  1. (bkz: fethullah gulen)
    (keserim ulan topunuzu, 05.10.2007 23:37)
  2. nazan oncel'in eski vokalisti. 1998 yılında nafile dunya isminde bir albüm çıkardı. bu albümdeki hani bana ve kose isimli şarkılarına klip çekti. aynı zamanda nazan öncelin şarkılarından nazli ay'ıda yorumlamıştır. şimdilerde nerdedir, ne yapar bilinmez. kendisi çıktığı yıl kaybolan popçulara örnek teşkil eder.
    (zero95, 05.04.2008 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jesse james » 30 days of night » alttakiler tepeye » paranin satin alamadiklari » sadik yalsizucanlar » nilinci » mohsen namjoo » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » kablo tv 1 ytl » geordie » etimesgut » istanbul indymedia » 16 mayis 2007 » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » aptal sarisin » impawards » unisex tuvalette sicmak » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » basdegirmen » sivas in tarihi eserleri » iyi ki varsin » mutlulugun anahtari kucuk seyler » yaman gezgin kayboldu » acibadem in ara sokaklari » istanbul » edebiyat esnafi » engelli cocugu olan anne » son sozluk » oral seks a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa