gulen adam 

kapat
  1. kemal sunal'in basrolde oynadigi 1989 tarihli kartal tibet filmi. guzel filmdi, mutlulugun uzakta olmadigini anlatmasi acisindan.
    #92410 (laz pacino, 28.02.2006 16:04)
  2. sonu ağlatabilecek filmlerden biridir.
    #92431 (palta, 28.02.2006 16:21)
  3. victor hugo romanıdır.
    suratındaki fiziksel özrü yüzünden sürekli gülüyor gibi görünen bir adamın haksız yargılanışını anlatır.
    #1226364 (yasakani, 29.01.2007 03:59)
  4. (bkz: l'homme qui rit)
    #1226367 (yasakani, 29.01.2007 04:00)
  5. çok hoş müzikere sahip bir kemal sunal filmidir.
    *
    #2236275 (hewit, 31.08.2007 17:12)
  6. kemal sunal bu filmden sonta abuk sabuk bir film diye bir film çekmiştir. o filmde ise iç gülmemektedir.
    #2236311 (aman heri, 31.08.2007 17:19)
  7. * insana herşeyin yalnızca birşey ile değişebileceğini kafasına vura vura gösteren filmdir.en sevdiğim turk filmi desem yeridir.bir insanın canı gülerken ancak bu kadar yanabilir,gulmek ancak bu kadar başa bela olabilir ve böyle zor bir durum ancak türk medyası tarafından kullanılabilir. (bkz: kemal sunal)'ın yerinde başka biri oynasaydı nasıl olurdu ihtimalini aklıma getiremediğimdir *
    (bkz: ama ağlıyor)
    (bkz: hep ağlayacak mı)
    (bkz: neden)
    (bkz: ben ağlamadım hiç)
    (bkz: ben herşeye güldüm geçtim,benim oğlum hep ağlayacak mı)
    (bkz: hakkımız yoktu onu dünyaya getirmeye hakkımız yoktu)
    bu cümleler ve hıçkırıkların ardından yıkım sahnesi bağlanarak vuruculuğu desteklenmiştir.

(bkz: yine yine yine)sosyal içeriklidir.*
    #3239592 (yosun, 07.04.2008 01:32)
  8. üstat kemal sunal' ın sonunda ağlattığı filmidir.

--spoiler--
    - nereye?
    * oğlumun ağlamadan büyüyebileceği bir yere...
    - öyle bir yer var mı?
    * arayacağım, belki vardır...günün birinde bulurum elbet...
    --spoiler--

( ve yazılar akmaya başlar, gözyaşı gibi...)
    #3638707 (bairam hoshtempo, 08.07.2008 21:54 ~ 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

gulen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burdayim » yapay zeka » eksi sozluk » saclari kazitmak » phone booth » komur demokrasisi » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » ahiret » ahmet yildiz olmedi » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » alioum saidou » turklerde irkciligin default olmasi » 52 bin kisi nasil susturulur » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » iri memeleri olan kiz » teknik direktor atamak » insan » objebi » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » tanrinin sicili » to madeira » meteksan » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » bunalti » alip basini gitmek » bir gecede sigarayi birakmak » bes bin liranin da sozu mu olur » unutulmak