gule gule demek icin henuz erken 

kapat
  1. birisini hayatından çıkarmamaya çalışırken ona yalvarma şeklinde söylenebilecek söz. içi çok doludur istemezsiniz yok olmasını hayatınızda ve size güle güle dememesini sağlamaya çalışırsınız.
    #3445717 (kursunkalem, 25.05.2008 16:00)
  2. zamansız/mekansız duyguların zamana/mekana sığrdırılma gayreti. ayrılığın zamanı mı olurmuş? ayrılmak planlanır mıymış? eskiden olur muymuş?

bilemem..

veda zamanlanmaz, veda planlanmaz.. "merhaba" nasıl anidense "güle güle" de öyle.. olur, biter. arkasından bakınca hep "erken" olacaktır vedalar. kavuşmalar ise hep "geç" kalacaktır.
    #3445739 (izam, 25.05.2008 16:06)
  3. 'Zaman, ağır ol henüz erken demek için güle güle'

(bkz: şebnem ferah)
    (bkz: bugün)
    #3445806 (My MooN, 25.05.2008 16:23)

© 2008 - uludağ sözlük

gule gule demek icin henuz erken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gule gule demek icin henuz erken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gule gule demek icin henuz erken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muayene » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » mitsubishi lancer evolution ix » edebiyat ve yasar kemal » egeid » surekli cikolata yemek » atonement » fsaa » nokia 2760 » bush un yeni finosu » birden fazla sozlukte yazar olmak » uefa kupasiyla avunan turk takimlari » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » seni seviyorum » james thomas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robert terk » heroes » turkiye de adnan sansuru » any colour you like » the richest man in bayburt » kerem tuzun » muson dugunu » ore miner under attack » trabzonsporlu futbolcularin isimlerindeki akustik » inzivaya cekilmek » soganli sirkeli ayran » polisten fincanda cay dayagi » help to close guantanamo » paragrafta anlam » legen kemigi