guldugume bakmayin gercek bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen guldugume bakma
  2. arkami dondum kusura bakmayin
  3. kusura bakmayin ya allah varmis
  4. kusura bakmayin ev biraz daginik
  5. dertlerimle sizi de uzdum kusura bakmayin
  6. siz turklere bakmayin birkac gun soylenir susarlar
  7. her dogru gercek degildir ama her gercek dogrudur
  8. gercek devrim gercek igrentiden kaynaklanir
  9. neden gercek gercekten gercek
  10. ben oldum islak islak bakmayin oyle

© 2008 - uludağ sözlük

guldugume bakmayin gercek bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guldugume bakmayin gercek bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guldugume bakmayin gercek bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinan engin » bunyamin ayasi turbesi » 0 dogumlu olmak » shrek corum versiyonu » money » turuncukolik » tilki dansi » cok guzel hareketler bunlar esprileri » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » olmek istemek ama olememek » le dejeuner des canotiers » 300 » vatan » sikerim boyle askin izdirabini » yaran msn diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » helal olsun dedirten entryler » cok eski sevgilinin aramasi » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » busbutun kapitalistlesen martilar » corlu » serva dinu » max payne » kiyamet gunu gazete mansetleri » kaynastirma » kapini calan benim » bilgi yonetimi » ceza » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » buralardan gitme » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi