guldu kesin verecek 

kapat
  1. *erkeğin en büyük yanılgısı. bir espri yaparsın da hatun kişi güler, o gülüşe böyle bir anlam yüklersin. oysa ki biraz daha zorlasan evine davet edecektir. aklıma cem yılmaz karikatürünü getirdi spontan bir şekilde.
    adam: ee artık bir kahve içeriz
    kadın: bense benim eve gidip çılgınlar gibi sevişiriz diye düşünmüştüm. madem amacın fast food tadında bir kahve, şu karşıda içersin. hadi bakalım yaylan.
    #3175816 (kobayashe, 22.03.2008 13:49)

© 2008 - uludağ sözlük

guldu kesin verecek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. guldu kesin verecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guldu kesin verecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zamane cizgi filmleri » klavye delikanliligi el kitabi » andrea vadrucci » kum kirlangici » yilin en iyi boku » sivrisinek » le color » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » kene » orphaned land a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci