gulcemal durdu 

kapat
  1. malatyalı diş hekimi olup, aynı zmanda şairdir en bilinen şiiri grup yorumunda bestelediği orgutlemisler bahari adlı şiiridir.
    #2238535 (dusunenadam, 31.08.2007 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

gulcemal durdu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulcemal durdu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulcemal durdu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikinci lig b kategorisi » hernan cortes » panoroma » karaoke » melih gokcek in yeniden belediye baskani secilmesi » pasta polish » elbet bir gun bulusacagiz » bozcaada » any colour you like » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » yaran olaylar » turk futbol tarihini yakan sozler » sayin zall yazarlara haklarini verir misin lutfen » prisoner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » joao moutinho » surekli ben gay miyim acaba diyen erkek » dursun uyar » muayene » serdal bahce » poliuretan boya » bartimaeus » top spin » sevisen komunist » 10000 ytl » intifada » kuresel krizi firsata cevirmek » beklediginiz lider geldi » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » arap sabunuyla 31 cekmek