gulce 

/ 4
kapat
  1. sözlüğün sert kalemlerinden. ayrıca hakkında girilen bu kadar nick altına bakılırsa bağyan olması muhtemel yazar. sanırım bağyan olmasını sert entryler girerek örtmeye çalışıyor, kendini ezdirmemeye çalışıyor, bir nevi 'benden korkun' imajı vermeye çalışıyor. ama çözdüm ben seni, yemezler.
    #3351683 (lahmacunun kiymaya doydugu an, 03.05.2008 15:02)
  2. bazı yazarlar tarafından çözüldüğü iddia edilen ama fena halde yanılmalarına neden olan yazar. kendisi gerçekten bir yazardır.. takdir edilesidir.
    #3351687 (uretim cini, 03.05.2008 15:03)
  3. ve yine #3456412 nolu entrysi ile kendisini daha cok sevdiğimi bana ispat ettirmis 5 nesil karadenizli yazardir. kürtler hakkinda atip tutan ibneler gelip bu yazarin pipisini öpmeleri lazimdir.
    #3456459 (zehir, 27.05.2008 22:09)
  4. on günlük ikinci çaylaklık molasından sonra tekrar kapsama alanına giren adamdır.

sayın kardeşlerim-im (bana çaylaklık veren her kim ise) birileri bizlere özel mesajla amerikan ajanı, şeriatçı, at gözlüklü vs... bizim için ana avrat sövülmekle eş değer kelimeler söyleyerek hakarette bulunabiliyorlarsa, bizimde onlara verecek bir cevabımız vardır elbet. değil sözlükten uzaklaştırarak, dünyadan çıkarsanız ben yine lafımı söylerim. iş odur ki; özel ile tüzel arasında fark gözetmeyiniz, ö.m ile de olsa insanlara ajan deme hakkını kimseye vermeyiniz.
    #3546045 (gulce, 16.06.2008 16:44)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

gulce başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gulce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kahvesi » bitti bitiyor » sabah kakasi » roberto carlos » grup yorum » orhan cemal fersoy lisesi » surekli aydinlik icin bir dakika karanlik eylemi » sampiyon kokorec » jazzy » ankara universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci