gulazer 

kapat
  1. yasemince programında hırsız olarak girdiği polis karakolundan her seferinden birşeyler aşırmayı başaran tipleme.

(bkz: komiserim faysalım)
    #416394 (salca, 12.07.2006 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

gulazer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulazer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulazer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » dibutil suksinat » cihan unal » yazip yazip silmek » cennetin katlari » aciyi ellerinde buyutmek » helal olsun dedirten entryler » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » sozlugun en durgun oldugu saatler » breaking bad » como el agua » le fabuleux destin d amelie poulain » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » serbest kararlilik » sir isaac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deus sive natura » banyoda yapilan salakliklar » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » konsantre matik » full metal jacket » yanlis anlasilmis sarki sozleri » iste kuku kuku geldim » stevemcqueen olmak » bitlis te bes minare » otuz kupona alinmadi bu vatan » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » cumartesi yarim gun calismak » hakan celik » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi