gulaymutaf duet 

kapat
  1. uzun yıllar önce yapılmış "hüküm" adlı düettir.gülay'ın güzel sesiyle başlar...

gönül;
    yar,sar hüküm yazdın bana hiç acımadan.
    o yar,şimdi köle mi?
    köleyim!
    biz masal olduk şimdi sevdalara
    sarıl;
    yar,yar dünü sorma bana gel dursun zaman.
    o yar,şimdi köle mi?
    köleyim!
    bu hüküm ah vuslatsız sevdalara.
    aşk ısınıp kucaklara
    o gül yeminli dudaklara
    aşk yakıp tutuşanlara
    yasak aşklara eyvahhh....
    eyvah bana..
    gönül yar,sar hüküm yazdın bana hiç acımadan.
    o yar,şimdi köle mi?
    köleyim!
    biz masal olduk şimdi sevdalara
    gönül vay,ah!
    sakın korkma kime ne günahından.
    o yar,şimdi köle mi,
    köleyim!
    ben isyankar oldumsa,sevap bana...
    #616458 (PNaR, 08.09.2006 09:10 ~ 09:12)

© 2008 - uludağ sözlük

gulaymutaf duet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gulaymutaf duet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulaymutaf duet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fethiye » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » bevliyeci sevgilisi olan erkek » marti » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » otobuste telefon kapatmak » halit akcatepe » erik gerets » dede » acma ayran » rutkay aziz » baslik entry sayisi uyumu » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » fuat saka » sonderkomando » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orucumu seninle acarim » yap kurtul » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » michael skibbe » davay » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » protest sanayici » karakum » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » ecayip heyvanlara benziyirsen » sevgilinin ateist olmasi » melda gur » 911 » vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki