gulag orkestar 

kapat
  1. beirut grubunun ilk albümü. her şarkısı sağlam, dinlenesi.
    albümdeki şarkılar :
    1 gulag orkestar
    2 Prenzlaurberg
    3 Brandenburg
    4 Postcards From italy
    5 Mount Wroclai (Idle Days)
    6 Rhineland (Heartland)
    7 Scenic World
    8 Bratislava
    9 The Bunker
    10 The Canals of Our City
    11 After the Curtain
    #397349 (hafiye, 04.07.2006 22:05)
  2. aynı ismi taşıyan giriş şarkısı ile nasıl bir albümle karşı karşıya kaldığınızın sinyallerini verir bir beirut albümü. ilk şarkı geçer, ardından prenzlaurberg ve mount wroclai(idle days) ile mest eder..sonra gelsin rhineland(heartland), bratislava...oldunuz artık sıra 2007 başlarında çıkardıkları "lon gisland" ep'de.
    #1374983 (sümükdoku, 04.03.2007 22:46 ~ 22:48)
  3. Mükemmel Beirut Albümü.
    #2058670 (keremalihan, 02.08.2007 21:11)
  4. uyurken bile dinlenecek kadar hoş bir albümdür.
    #3552392 (stalker, 18.06.2008 01:40)

© 2008 - uludağ sözlük

gulag orkestar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gulag orkestar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gulag orkestar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » live in gdansk » caffein » wallace spearmon » vitesi bosa almadan once hizlanmak » haydar dumen » gulmeyin cekiyorum » ubs » bir kac iyi kadin » ola toivonen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games