gul u susuz seni oysuz birakmam 

kapat
  1. seçim öncesi bir akp mitinginde gördüğüm ve yarıldığım pankarttaki yazıdır efendim.

gül'ü yerine kocaman bir gül resminden sonra "'ü" yazılmış, tayyip the bulbhead'in fotoğrafının yanına da "seni oysuz bırakmam" yazılmış. yaratıcı ampul zekasının bir ürünü olmakla beraber abdullah gül susuz mu kalmıştır? melih gökçek onun da sularını kesmiş midir diye düşünürken pankartı hazırlayanların ilginç metafor denemelerinin de hakkını vermiş bulundum.

ilham aldıkları tsm şarkısına hakaret olmuş resmen. yalnız şöyle bir beste var ve belki alakalıdır;

(bkz: ampul paradise)
    #2129975 (avedis, 14.08.2007 11:32)

© 2008 - uludağ sözlük

gul u susuz seni oysuz birakmam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gul u susuz seni oysuz birakmam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gul u susuz seni oysuz birakmam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuk gibi insan » state of mind » milyoner dede » 24 kasim » nivea » ucak gemisi yapmak » dogunun limanlari » fatma aliye topuz » cift katli otobus » cumhurbaskani » sozlukteki postmodern yazarlar » turklerde irkciligin default olmasi » aldatilmak » evire cevire dovmek » terorle mucadelede zaaf var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » ankara universitesi » ilk once kim istifa edecek » ahmet yildiz » kumarda kaybettim askta kaybettim » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » nokia n73 music edition » kedilere tas atan mal cocuk » gammazim ben » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » dero birlikleri » tanrinin sicili » isim degistirmek » seni anliyorum » hayati sifirlamak