gul ki sevgilim 

kapat
  1. oguzhan koc'un dinlenmeye doyulayamayacak şarkısı.

Bu sabah yerini kimler almış
    Diye düşündüm kalktığımda
    Hiçbiri seni hiçbiri beni
    Hiçbiri bizi anlamamış
    Bu sabah telefonu hiç açmadım
    Çaldı durdu aldırmadım
    Hiçbişey seni seni düşünmemi
    Engellemez ben anladım bu sabah
    Gülki sevgilim gülki gözlerin
    Solmasın sakın aşk çiçeğim
    Gel biraz bana gel biraz daha
    Arşa çıksın namelerim
    Bu sabah adını boş kağıtlara
    Yazdım astım duvarlara
    Ben bir tek seni eski günleri
    istedim canım anlasana
    Bu sabah yatağın boş kısmını
    Resimlerinle süsledim
    Gördün halimi anla derdimi
    Ne olur dön çok özledim bu sabah
    #3178713 (kaleci sacli adam, 23.03.2008 00:57)
  2. eğer aşıksanız ve bu şarkıyı dinliyorsanız şarkıyı dinlemekten öte yaşamaya başlarsınız. denilebilecek olağanüstü yapıt.
    efendim oğuzhan koç'a bize bu eseri dinleme şansı tanıdığı için minnettarlığımızı sunuyoruz kendilerine.
    #3178853 (kenan, 23.03.2008 01:22)
  3. bahar şarkısı. yani baharda dinlenecek şarkı anlamında değil, dinlediğiniz zaman bahar hissedeceğiniz şarkı. ben bu şarkıyı ilk dinlediğimde berbat bir gün geçiriyordum. sonra dinlerken o gün içinde olan şeyler sanki olmamış gibi hissettiğimi farkdince üst üste bin kere dinledim şarkıyı. insanın içini okşuyor, güzel şeyler olacak gibi bir inanca kaptırıyorsunuz kendinizi. şahane...
    #3178896 (baskalaricehennemdir, 23.03.2008 01:30)
  4. ferhat göçer in son albümünde * güzel seslendirdiği hoş şarkı.
    #3389372 (tweener, 12.05.2008 22:04)
  5. post modern kıro ferhat göçer yorumunu dinlemediğim, asla dinlemeyeceğim, oğuzhan koç'un güzel yorumunun yettiği fevkalade şarkı. 1000 kere de dinlense sıkmayacaklardan.
    #3389587 (aman heri, 12.05.2008 22:47)
  6. bir haftadır aralıksız dinlediğim, böyle giderse bir hafta daha dinleyeceğim müthiş şarkı. *
    #3572724 (kedisever satanist, 23.06.2008 10:41)

© 2008 - uludağ sözlük

gul ki sevgilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gul ki sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gul ki sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haluk » seri bok atan ibne » denis casadei » egitimin transferi » le concile de pierre » 23 » daflon » eldiven ppt » 7 temmuz 2008 dehset plani » yaran basliklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci