guitar hero aerosmith 

kapat
  1. guitar hero 3'e bir expansion niteliği taşıyan, oyun sisteminde bir değişiklik yaratmadan sadece aerosmith üzerinden hazırlanan oyun. ps2,ps3, x-box ve wii platofrmalrı için piyasaya sürülmüştür.

oyunu alacaklar/yükleyecekler için şimdiden belirtmek lazım ki, oyun kolay. eğer guitar hero 3'te hardda solo atmayı becerebiliyorsanız(maalesef game-pad için konuşuyorum), bu oyunu hardda güle oynaya bitirirsiniz. hatta dream on'da %100 yapmayanı dövüyolarmış, öyle duydum.
    tatmin edici bir oyun olmamış kesinlikle, zaten her ne kadar aerosmith'i sevsem de, perry'nin riffleri o kadar kastırıcı olmadığı için keyifle "aha oynuyorum" diyemiyorsunuz. düşünce güzel, grup yanlış. sanırım bu konseptin hakkıyla uygulanışını görmek için 2009 başında çıkacak guitar hero metallicayı beklemek zorundayız.
    aerosmith'le yapılan röportajlar güzel olmuş tabii onu da eklemek lazım.
    #3687212 (temporarypeace, 19.07.2008 14:39)
  2. az önce hard modunda kariyerini bitirdiğim oyun.
    hayır hiç bir şarkıda zorlanmadım, hatta ve hatta tüm kariyerde 4 yıldızla bitirdiğim tek şarkı mama kin idi, ki o sırada parmaklarım çok yorgundu, ikinci deneyişimde 5 yıldız alırım herhalde..
    yorgunluk geçtikten sonra expert modda tekrar deneyebilirim derdim, ama yok yok aerosmith o kadar sarmadı.
    #3688422 (temporarypeace, 19.07.2008 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

guitar hero aerosmith başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guitar hero aerosmith ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guitar hero aerosmith nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk » unutulmayan melodiler » majdanek » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » uzak » dusunce baloncusu » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » euroleague fantasy » fadil vokri » rafizm » buzlu » atesin cevresinde toplanmak » huseyin celik » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » umbertobaggio nun turkiye ye ucak gemisi almasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozur diliyorum » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » yusuf guney » kadavra » ilk once kim istifa edecek » milan baros un hazimsizlik yapmasi » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » evire cevire dovmek » ahmed i dai » bevliyeci sevgilisi olan erkek » at yaragina konmus kelebek » camur » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » grandmaster flash » birinci batarya